Luchtfoto's


Linksonder hoek Oogststraat/Klarendalseweg. De Kapelwijk is in aanbouw. Rechtsboven de gesloopte Kapel, daaronder de eveneens verdwenen kleuterschool (voorheen lagere school)


Hier het bovenste deel van o.a de Catharijnestraat van Klarendalseweg tot aan de Johannastraat met rechts in het midden het Kinderziekenhuis.
Rechtsonder de hoek Paulstraat/Putstraat.Van bovenaf naar onder de Johannastraat tot aan de Catharijnestraat. Achter het hofje de Nijverheidstraten. In het midden onder de Putstraat. Beide huizen aan het begin van de Putstraat staan er nog.


De straat die hier in het midden van de foto van onder naar boven loopt is de Johannastraat. Het grote gebouw is de Catharinaschool. De nieuwbouw is al begonnen. Je ziet de huizen van de Neerlandstuinstraat, waarvan er al een paar bewoond lijken te zijn.


De voormalige begraafplaats "Onder de Linden" rond 1960. Een gedeelte van de oude speeltuin is nog zichtbaar, evenals de gebouwen van de Gem. reinigingsdienst PEBREM. Hier is tegenwoordig "De Leuke Linde" te vinden.